zondag 30 september 2012

Changeble Autumn

De nieuwste kit van Marleen heet Changeble autumn en is verkrijgbaar bij ZigZagScrap.com. Het is, zoals de naam al zegt, een herfstkit, maar dan in niet traditionele herfstkleuren. Marleen combineert herfstbruin en oranje met aquablauw waardoor je de kit ook prachtig bij andere foto's kunt toepassen.
De foto's gebruikt in mijn lootjes zijn gemaakt in de Slangenburg bij Doetinchem.




woensdag 26 september 2012

Dream

De Just words on paper achtergronden van Studio Berna Datema zijn zo mooi! Ik moest er nog een lootje mee maken. Ik heb ditmaal gekozen voor Dream. Op mijn computer staat al heel lang een elfenfoto, de herkomst weet ik niet. Ik wist meteen dat ik deze foto wilde blenden met de dream achtergrond. De elementen die ik gebruikt heb komen uit de kit Back to Bollywood, natuurlijk ook van Berna Datema.


dinsdag 25 september 2012

Just words on paper

Studio Berna Datema heeft een set van negen papers gemaakt. Ze zijn verkrijgbaar bij Scrapbook graphics. De set heet Just words on paper. Op elke achtergrond staat een woord afgebeeld passend bij de kleur van de achtergrond. Geweldige papers om foto's mee te blenden. Ik heb een lootje gemaakt met het woord SEA, hierbij heb ik twee foto's door elkaar geblend, eentje met een enorme golf en een foto van een surfer.De elementen komen uit de kit Beachcomber, ook van Studio Berna Datema.



maandag 10 september 2012

AJC week 34

Heel langzaam haal ik de achterstand in, week 34 afgerond, nog drie weken te gaan. Aan de maandelijkse quest denk ik maar niet, ik geloof nooit dat ik dat kan inhalen. Volgens mij is maart of april de laatste keer dat ik hem gemaakt heb.

Voor week 34 heb ik gekozen voor de quote. Ook nu had ik geen enkel idee bij het gegeven woord : Woebegone.


Credits: Van de AJC 2011 parcel 11, 31, 41 en 52. Achtergrondpaper is van Page One; not white paper. Font: An unfortunate event.

Bodensee 2012

Deze foto is afgelopen vakantie genomen op de boot van Meersburg onderweg naar het bloemeneiland Mainau. Het was een heerlijke dag, aangename temperatuur, haren wapperend in de wind. Het bezoek aan Mainau was geweldig, als je van bloemen houdt is dit kleine eilandje een must!


Alle materialen die ik gebruikt heb zijn van Studio Berna Datema, KGU Masterpieces stacked vol. 4 (achtergrondpaper), elementen uit Acapulco en Beachcomber.

dinsdag 4 september 2012

AJC week 33

Heb nog een beetje achterstand bij de Art Journal Caravan van Scrapbook Graphics. Ik heb vanavond week 31, 32 en 33 gemaakt.
Ik vind de AJC in vergelijking met vorig jaar een stuk lastiger. Het wekelijkse woord dat gegeven wordt laat zich zo lastig vertalen naar het Nederlands, ik heb er meestal geen ideeën bij.
Toch wil ik 'm dit jaar afmaken, het gaat me lukken.


Credits: Tangie Baxter (dreamspilling, parcel 20 en 24 van de AJC 2011), Crowabout Studio B (Odd people and borders).

maandag 3 september 2012

Experimentje

Regelmatig bezoek ik de blog van Jerry Jones, Shadowhouse creations. Op deze website vind je een keur aan structuren, achtergronden, brushes en ook tutorials. En alles gratis. Zijn fotobewerkingen zijn echt geweldig, dus tijd om eens iets in zijn stijl te proberen. De achtergronden die ik gebruikt heb zijn uiteraard van Jerry Jones, voor de rest is het een kwestie van een extractie maken en blenden. Zelf ben ik er wel tevreden over.