zaterdag 9 juli 2011

Merla

Kokon Scrap-art heeft opnieuw een nieuwe kit, Merla genaamd. Deze is op dit moment alleen nog verkrijgbaar bij Zig Zag Scrap. Binnenkort ook bij Digiscrap.nl.
De kleuren in deze kit zijn prachtig tomaatrood, groen en zwart, een schitterende combinatie. Fris, maar ook een beetje 70-er jaren.





donderdag 7 juli 2011

Light and breezy

Gastdesigner in juli bij Pixelpress.nl, (Jopke Designs) is Jeanine a.k.a. Page.One. Jopke en Jeanine hebben voor deze gelegenheid een collab gemaakt, Light and breezy. Lekker zomerse kleuren, heel geschikt voor alle zon, zee en strand layouts. Ideale vakantiekit dus. Behalve deze collab zijn ook andere kits van Page.One te koop bij Pixelpress.





woensdag 6 juli 2011

Vakantie!

We zijn terug van vakantie. En natuurlijk is dat de reden dat ik al een paar weken niet meer heb geblogd. Weliswaar hebben we altijd de laptop bij ons als we op vakantie gaan maar die gebruiken we alleen om wat informatie op te zoeken over uitstapjes die we willen maken, af en toe onze e-mail te checken, het nieuws bij te houden en natuurlijk het weer in de gaten te houden. Voor de rest is het afkicken van scrappen, haha.
Maar eenmaal thuis, computer aanslingeren, foto's uploaden en beginnen met mijn fotoboek. Heb de openingspagina klaar. Het was een heerlijke vakantie, twee weken Zwitserland in een schitterend huisje en prachtig weer! Nog een paar dagen thuis en maandag weer aan het werk. Maar ook daar heb ik wel weer zin in.

Credits: Scrappie Irene, Designs by Anita, Bellabeluga, Tempus Fugit.